حق همیشه و کاملا با مشتری استآن چیزی را که ما اعتقاد داریم ببینید کیفیت هرگز از مد نمی‌افتدكيفيت شعار ما نيست ، اعتبار ماستما اطمينان را به وجود مي آوريمهر جا که بخواهید در خدمت شما هستیماز ما بپرسیداتوبار تهران سی تی

شماره تلفن تماس با باربری : 88377413 , 88377414, 22707990 , 22754489 , 09104514618 , 09104514617

 
 



باربری تهران,باربری تهران سی تی,باربری تهران اهواز,باربری تهران اراک,باربری تهران اردبیل,باربری تهران بندرعباس,باربری تهران بیرجند,باربری تهران بجنورد,امدادخودرو تهران,باربری تهران بوشهر,باربری تهران گرگان,باربری تهران همدان,باربری تهران ایلام,مکانیکی تهران,باربری تهران کرج,باربری تهران کرمان,باربری تهران کرمانشاه,باربری تهران خرم آباد,باربری تهران مشهد,باربری تهران قزوین,باربری تهران قم,باربری تهران سنندج,باربری تهران ساری,باربری تهران سمنان,باربری تهران شهرکرد,باربری تهران شیراز,باربری تهران تبریز,باربری تهران ارومیه,باربری تهران یاسوج,باربری تهران یزد,باربری تهران زاهدان,باربری تهران زنجان ,طلافروشی تهران ,طلافروشی تهران,باربری تهران اصفهان,باربری تهران رشت,باربری تهران,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,باربری تهران سی تی,فایل املاک تهران سی تی,باربری تهران سی تی
 
 
   
بازگشت به صفحه قبل چاپ
آنا فرش باربری باغ فردوس | اتوبار باغ فردوس




باربری باغ فردوس

خدمات حمل و نقل کالا در محله باغ فردوس تهران توسط اتوبار تهران سی تی


خدمات حمل و نقل کالا،اثاثیه منزل،کالای اداری،مبلمان،جهیزیه عروس،یخچال ساید بای ساید،کالای تجاری،با ارائه خدمات بسته بندی انجام میپذیرد ، قیمت ها بصورت توافقی میباشد.وسایل نقلیه ای که قابلیت تردد در روزهای عادی در شمال شهر تهران را دارا میباشند عبارتند از : کامیون،وانت نیسان،وانت پیکان.

خدمات بسته بندی

بدلیل اهمیت بالایی که خدمات بسته بندی دارد این خدمات فقط با وقت قبلی و توسط کارگران صادق و مطمئن امکانپذیر میباشد

درباره محله باغ فردوس

باغ فردوس محله‌ای از شمیران که در نزدیکی خیابان ولیعصر و میدان تجریش واقع شده‌است. اکنون موزه سینمای ایران در این مکان واقع است.
به دستور محمدشاه قاجار، درسال ۱۲۶۴ ق، قصری برای او در نزدیکی تجریش ساخته شد؛ اما همزمان با بیماری و مرگ او قصر نیمه‌تمام ماند و وی در همان قصر نیمه‌تمام به نام محمدیه (در محل محمودیه فعلی) از دنیا رفت.هم‌زمان با ساخت قصر محمدیه، درباریان نزدیک به او نیز در همان حوالی اقدام به احداث باغ یا عمارت ییلاقی کردند. از جمله حسینعلی‌خان معیرالممالک باغی احداث کرد که به باغ فردوس مشهور شد.عمارت باغ فردوس در دو طبقه به سبک قاجاریه و معروف به گوش فیل بنا گذاشته شد. زمین‌های قسمت جنوبی و سراشیبی باغ نیز با سنگ‌چین‌هایی به صورت هفت قطعه مسطح و مطبق درآمد و روی هریک از قطعات، استخری با فواره‌های متعدد احداث شد. استخرها به گونه‌ای ساخته شده بودند که از فواصل دورتر، بزرگ‌تر به نظر می‌آمدند.سپس، دوستعلی‌خان نظام‌الدوله، پسر حسین‌علی‌خان، به همت معماران اصفهانی و یزدی، ساختمانی در قسمت جنوبی باغ برپا کرد و نام آن را رشک بهشت گذاشت. پلکان و بخش‌های دیگری از ساختمان از مرمر اعلای یزد و دیوارهای داخل اتاق با کاغذهای طلایی برجسته پوشانده شده بود. اما پسرش دوستمحمدخان معیرالممالک اعتنای چندانی به باغ و ساختمان آن نکرد و با گذشت زمان ساختمان رو به خرابی گذاشت تا حدی که سنگ‌های مرمر آن کنده و به عمارت امیریه (مدرسه‌نظام) برده شد. بعد از آن مالکیت باغ چند بار دست به دست شد تاسرانجام در سال ۱۳۱۸ ق، در زمان سلطنت مظفرالدین شاه قاجار، محمدولی‌خان سپهسالار تنکابنی آن را از ورثه امین‌الملک خرید.سپهسالار، علاوه بر ایجاد فواره و استخرهای مطبق، قنات باغ فردوس را نیز احیا کرد و سر دری با شکوه در مظهر قنات (میدان گاه فعلی باغ فردوس) ساخت. ولی به دلیل بدهی به تجارت‌خانه طومانیانس، باغ را به او داد و طومانیانس نیز باغ را در ازای بدهی به دولت رضاخان واگذار کرد. سرانجام در سال ۱۳۱۶ ش، وزارت معارف (آموزش و پرورش) آن‌جا را خرید و ساختمان را مرمت و دبیرستان شاپور تجریش را در آن تأسیس کرددر سال ۱۳۵۰ ساختمان موجود در باغ به مرکز فرهنگی و هنری و نمایشگاهی تبدیل شد و پس از انقلاب نیز در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت. مساحت باغ فردوس ۲۰۰۰۰ متر مربع و طول آن ۲۸۰ متر وشیب آن از شمال غربی به جنوب شرقی است. هم‌چنین، دکتر محمود افشار یزدی در سال ۱۳۱۶، قسمتی از باغ و ساختمان اندرونی را که حدود ۶۰۰۰ متر مربع بود، خرید و به تدریج با خریدن قطعات اطراف، مساحت باغ را به ۱۲۰۰۰ متر مربع رسانید. سپس در سال ۱۳۳۷، باغ و ساختمان‌های داخل آن را وقف امور فرهنگی کرد؛ از جمله در سال ۱۳۵۲ قسمتی از آن برای استقرار مؤسسه لغت نامه دهخدا و مؤسسه باستان‌شناسی به دانشگاه تهران واگذار شد که هم‌چنان دایر است.
 
   
بازگشت به صفحه قبل چاپ

 
| | | | | | |

Copyright 2000,2014 @ TehranCityCo@Gmail.Com , Developed by Akbar Moradi